פסטת ליל כל הקדושים עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך שמן זית, שום, דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פסטה לליל כל הקדושים, פסטת ליל כל הקדושים שחור וכתום, ו Pastan A La לידיה (ליל כל הקדושים השראה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים פסטה בצורת ליל כל הקדושים ועגלה בצורת גלגל במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים ומעבירים פסטה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים דלעת בסיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מסננים ומחזירים דלעת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים אגוז מוסקט, allspice, קינמון, 1 כפית שום, בצל, אבקת צ ' ילי, ו 3 כפות שמן זית; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
שמן זית
גלידה או קצפת, לא חובה
קינמון
שום
מוסקט
בצל
6
לזרוק זיתים ושעועית garbanzo לתוך פסטה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
פסטה מבושלת
זיתים
7
מוסיפים 1/4 כוס שום, גבינת פרמזן, 1/4 כוס שמן זית, אורגנו. לזרוק מעיל; העליון עם תערובת דלעת.