פסטה פטרוזיליה
פטרוזיליה פסטן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 2. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 909 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, שמן זית כתית מעולה, parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. וזה די טוב. נסו פסטה כוסברה פטרוזיליה / פסטה, פסטה פטרוזיליה, ו פסטה פסטו פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה ומרתיחים את הפסטה עד קצת לפני שהוא מושלם.לשטוף ביסודיות לייבש את הפטרוזיליה לפני mincing אותו. פטרוזיליה רטובה נוטה clump ויהיה קשה להפיץ באופן שווה בפסטה. כאשר הפסטה נמצאת במרחק דקות ספורות מלהיות מוכנה, מחממים מחבת ומטגנים את הביצים באמצעות 1 כף שמן זית. כאשר הפסטה נעשית, לנקז אותו היטב, להחזיר אותו לסיר, ולזרוק עם 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים את הפטרוזיליה טחון וזורקים את המעיל באופן שווה.
מוסיף את הגבינה בקצת בכל פעם זורק בין כל תוספת. שמור קצת לקישוט. לצלחת, לשים שכבה של פסטה למטה, העליון עם ביצה מטוגנת, ומפזרים קצת פלפל שחור טחון טרי, מלח ים וגבינה על גבי הביצה.