קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

פסטה פיראטית

פסטה פיראטית
מתכון זה מאוכלרשת דורש צלפים, בזיליקום, שמן זית, רסק עגבניות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוגת פיראט, מרינדת פיראטים, ו גרוג הפיראטים.

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהיא רכה אך עדיין יציבה לנגיסה, 8 עד 10 דקות. שומרים כ -1 כוס ממי הבישול ואז מרוקנים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מניחים את הפסטה ו -1 / 2 כוס הגבינה בקערה גדולה וזורקים עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הפטריות, השום, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהפטריות מתחילות להשחים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את הזיתים, רסק העגבניות, הצלפים, פתיתי הפלפל האדום, 1 1/2 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל והטונה. בעזרת כף עץ מפרקים את הטונה לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מוסיפים את מרק העוף ומביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
8
מוציאים את השום וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9
יוצקים את תערובת הטונה על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
10
מוסיפים את 1/2 כוס הגבינה הנותרת ואת הבזיליקום, וזורקים עד לציפוי, בעזרת נוזל הבישול השמור כדי לשחרר את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)