דלעת Pastina יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך הודו, טימין, פסטינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטינה עם ביצה, Pastina D ' Ambrodo, ו פסטינה עם אפונה וגזר.
הוראות
1
להביא את המרק לרתיחה נמוכה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חום חם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך אבל לא חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הקורנית; מערבבים, ומוסיפים 2 כוסות של מרק רותח. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
5
הוסף את פסטינה; מערבבים היטב, ולהפחית את החום כדי לשמור על רתיחה איטית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Pastina
6
להוסיף מרק רותח 1/2 כוס בכל פעם כמו התוספת הקודמת נספג, ומתערבב מדי פעם כדי למנוע את pastina מלהידבק לתחתית המחבת, עד הפסטה היא אל דנטה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Pastina
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את הדלעת ואת טורקיה לחמם. מערבבים היטב. העקביות צריכה להיות רופפת למדי, כמו מרק עבה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק