קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

פפרוני וגבינה ביצים מקושקשות

פפרוני וגבינה ביצים מקושקשות
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פפרוני וגבינה ביצים מקושקשות, חזיר וגבינה ביצים מקושקשות, ו זאפ זה! ביצים מקושקשות וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הגפן במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את פפרוני ומטגנים, מפנה לפי הצורך, עד פריך סביב הקצוות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
3
להעביר מגבות נייר לניקוז; לשפוך את השומן ולמחוק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לטאטא את הביצים וחלב בקערה; מוסיפים למחבת ומתבלים עם 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם. מבשלים, מריצים מרית גומי מסביב לקצוות ולאורך התחתית כדי למנוע את דבק הביצים, עד כמעט להגדיר, 2 עד 3 דקות; מפזרים את הגבינה, פפרוני בצל ירוק, ולאחר מכן לכסות ולהסיר מן החום כדי לסיים את הבישול, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
צילום: ליסה שין