פפרוני וגבינה ביצים מקושקשות
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פפרוני וגבינה ביצים מקושקשות, חזיר וגבינה ביצים מקושקשות, ו זאפ זה! ביצים מקושקשות וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הגפן במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיף את פפרוני ומטגנים, מפנה לפי הצורך, עד פריך סביב הקצוות, על 1 דקה.
להעביר מגבות נייר לניקוז; לשפוך את השומן ולמחוק את המחבת.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
לטאטא את הביצים וחלב בקערה; מוסיפים למחבת ומתבלים עם 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם. מבשלים, מריצים מרית גומי מסביב לקצוות ולאורך התחתית כדי למנוע את דבק הביצים, עד כמעט להגדיר, 2 עד 3 דקות; מפזרים את הגבינה, פפרוני בצל ירוק, ולאחר מכן לכסות ולהסיר מן החום כדי לסיים את הבישול, על 1 דקה יותר.