קושימומחה
מוכן ב1 ש, 26 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פרושוטו וברי קלצונה עם אפל

פרושוטו וברי קלצונה עם אפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Prosciutto ו ברי Calzone עם אפל. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 920 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, מים חמים, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 26 דקות. מתכונים דומים: פרושוטו, כריכי תה תפוחים וברי עם חמאה מרווה, פרושוטו וברי על בגט, ו תותים עם פרושוטו וברי.

הוראות

1
לקבלת בצק: בקערה של מערבל עומד מצויד וו בצק, בלום את השמרים על ידי שילוב זה עם מים חמים וסוכר. מערבבים בעדינות כדי להמיס, ואז לתת לעמוד 5 דקות עד קצף מופיע. הפעל מערבל על נמוך לאט להוסיף את הקמח, 1 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
יוצקים 1/4 כוס שמן זית ומוסיפים מלח. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות למדיום. עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מערבבים עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקופל קלות לקפל על עצמו כמה פעמים. טופס בצק עגול ומניח בקערה משומנת, להפוך את המעיל כולו עם שמן אז זה לא יוצר עור. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים להתרומם במקום חם עד להכפלת גודלו, כ-45 דקות. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על 2 אצבעות לתוכו. אם האינדנטים נשארים, הבצק הוא עלה כראוי. כאשר מוכן, ללוש את הבצק בעדינות לחלק 4 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
מפזרים את הסיבובים בקלילות עם קמח, כיסוי, ולתת לנוח במשך 15 דקות. זה יהיה להירגע את הבצק, מה שהופך אותו קל יותר למתוח.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1
מניחים אבן פיצה בתנור מחממים עד 400 מעלות F. אם אין לך אבן, פשוט משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
רול או להפיץ את הדיסקים בצק לתוך עיגולים 10 אינץ', להשאיר את הבצק עבה מעט, כך המילוי לא יטפטף החוצה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מניחים חצי פרושוטו, תפוחים, ברי, מרווה על צד 1 של הבצק עגול מברשת את הקצה החיצוני עם ביצה לשטוף כדי לעזור ליצור חותם. מקפלים את הבצק כדי לצרף את המילוי וליצור מחזור גדול.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
לשימור,לשימור,
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מגלגלים את הקצוות עם האצבעות כדי לסגור בחוזקה ולמנוע דולף.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
חותכים כמה חתכים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח במהלך אפייה מברשת עם ביצה לשטוף. חזור עם סיבובים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מפזרים קליפת פיצה (או מחבת אפייה מוכנה) עם קמח תירס ומעבירים בזהירות את הקלצונים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים ישירות על פיצה אבן במשך 25 עד 30 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
תן calzones לנוח 10 דקות לפני חיתוך כדי לאפשר את הגבינה להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה