פד תאילנדי טופו פריך עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, טופו, חלבון ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 37%. נסו פריך טופו פאד תאילנדי, כרית טופו קריספי-תאילנדי, ו פאד תאילנדי זודלס (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים טופו לרוחב לפרוסות 8 (1/2 אינץ'). מסדרים טופו על כמה שכבות של מגבות נייר. למעלה עם עוד כמה שכבות של מגבות נייר; למעלה עם מחבת ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
טופו
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
2
תן לעמוד 30 דקות.
3
הסר טופו ממגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טופו
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
חותכים טופו לקוביות בגודל 1/2 אינץ', וזורקים עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
טופו
5
הכן אטריות לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מלח
6
מסננים היטב; מניחים בצד.
7
שלב קטשופ ו -3 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
קטשופ
8
מחממים 1 כף שמן במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים טופו למחבת; מטגנים 7 דקות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
טופו
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוציאים טופו מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
טופו
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מחממים 1 כפית שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד.
שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות לובנזי שנין בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
לובנזי שנין בלאן
2018 לובנזי שנין בלאן נמשך מתערובת של גפנים בוש מבוגר, יבש יבש & גפנים צעירים, טפטוף השקיה. צבע הקש העמוק שלו מצביע על רעננות ומורכבות בשלים כאחד. האף מביא פירות טרופיים ואבן תחילה, ומעורר מחשבות על קלמנטינה וליצ ' י. החיך עגול ובשרני, דוחף שוב ליצ ' י קדימה, יחד עם אפרסק לבן, משמש ותפוח ירוק, כולם נישאים במגע של חומציות מוגברת. יש בהירות ורמז קל של לחם טרי לאורך כל הדרך. הגימור ארוך, רך וחיבה.