קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

פריך טופו פאד תאילנדי

פריך טופו פאד תאילנדי
פד תאילנדי טופו פריך עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, טופו, חלבון ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 37%. נסו פריך טופו פאד תאילנדי, כרית טופו קריספי-תאילנדי, ו פאד תאילנדי זודלס (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים טופו לרוחב לפרוסות 8 (1/2 אינץ'). מסדרים טופו על כמה שכבות של מגבות נייר. למעלה עם עוד כמה שכבות של מגבות נייר; למעלה עם מחבת ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
2
תן לעמוד 30 דקות.
3
הסר טופו ממגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
חותכים טופו לקוביות בגודל 1/2 אינץ', וזורקים עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
טופוטופו
5
הכן אטריות לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מלחמלח
6
מסננים היטב; מניחים בצד.
7
שלב קטשופ ו -3 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
8
מחממים 1 כף שמן במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים טופו למחבת; מטגנים 7 דקות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוציאים טופו מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מחממים 1 כפית שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ביצהביצה
13
מוציאים מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מחממים הנותרים 2 כפיות שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מוסיפים אטריות; מבשלים 3 דקות. מערבבים בתערובת קטשופ; מבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
פסטהפסטה
16
מוסיפים תערובת ביצים; מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
17
מסירים מהאש; מערבבים פנימה בצל וכוסברה. אטריות למעלה עם טופו; מפזרים בוטנים ומגישים עם טריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פסטהפסטה
בוטניםבוטנים
בצלבצל
טופוטופו
18
לפעוט שלך: השמיט את הסריראצ ' ה והבצל הירוק; מבוגרים יכולים להוסיף אותם למנות שלהם מאוחר יותר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
SrirachaSriracha
19
מגישים כף אטריות שהושלכה עם הרוטב ו -3 עד 5 קוביות טופו בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
20
חותכים את האטריות לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות לובנזי שנין בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
לובנזי שנין בלאן
לובנזי שנין בלאן
2018 לובנזי שנין בלאן נמשך מתערובת של גפנים בוש מבוגר, יבש יבש & גפנים צעירים, טפטוף השקיה. צבע הקש העמוק שלו מצביע על רעננות ומורכבות בשלים כאחד. האף מביא פירות טרופיים ואבן תחילה, ומעורר מחשבות על קלמנטינה וליצ ' י. החיך עגול ובשרני, דוחף שוב ליצ ' י קדימה, יחד עם אפרסק לבן, משמש ותפוח ירוק, כולם נישאים במגע של חומציות מוגברת. יש בהירות ורמז קל של לחם טרי לאורך כל הדרך. הגימור ארוך, רך וחיבה.