פשטידת דלעת מתובלת בשיפון
פאי דלעת שיפון מתובל דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 256 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, חלמונים ביצה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת שיפון מתובלת, ו עוגת דלעת שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
הסר 2 יריעות פלסטיק מבצק Piecrust אור כל מטרה. בצק מתאים, ניילון נצמד, לצלחת פאי בגודל 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
הסר יריעות עליונות של ניילון נצמד. מקפלים קצוות תחת; חליל. פירס התחתון הצדדים של הבצק עם מזלג; להקפיא 10 דקות. שורה תחתונה של בצק עם חתיכת נייר; לארגן משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד השחמה.
הסר משקולות לסכל. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
שלב דלעת הבא 6 מרכיבים (דרך חלמונים ביצה) בסיר בינוני, ערבוב עם מקצף. מערבבים בחלב; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 4 דקות או עד עבה מעט, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים ג ' לטין על מיץ תפוזים בקערה קטנה במיקרוגל בטוח; בואו לעמוד 1 דקה. מיקרוגל ב 15 שניות גבוהות, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין. מערבבים תערובת ג ' לטין לתוך תערובת דלעת. מגניב.
מניחים 2 חלבוני ביצה וקרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1 כף סוכר מגורען, להכות עד פסגות רכות טופס.
שלב הנותרים 1/4 כוס סוכר מגורען ו 3 כפות מים בסיר; להביא לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 25
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבוני ביצה, מכים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת דלעת; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת.
יוצקים לתוך קרום מקורר. להכניס למקרר 4 שעות או עד סט.
מניחים קרם בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מורחים באופן שווה על עוגה; למעלה עם שוקולד.