קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
מגזין

צ'ימיצ' נגות תפוחים

צ'ימיצ' נגות תפוחים
המתכון צ'ימיצ' נגות תפוח יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוח, קינמון טחון, טקילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Chimichangas, Chimichangas, ו Chimichangas בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני וממיסים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים סוכר וקינמון וממשיכים לבשל עד להשחמה, כ 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מוסיפים תפוחים ואגסים ומבשלים עד שהתרככו מעט, עוד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
5
מוסיפים טקילה וממשיכים לבשל עד להשחמה, עוד 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טקילהטקילה
6
מניחים 1 טורטייה על צלחת, וכפית על 1 / 6th של תערובת תפוח / אגס לתוך המרכז.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
לשימור,לשימור,
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
7
מגלגלים אותם ומכניסים את הקצוות, בסגנון אגרול, ומאבטחים אותם בקיסמים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
8
במחבת אחרת, מחממים שמן צמחי על חום בינוני עד טיפת מים רוחשת קופץ בשמן, על 350 מעלות F, ומטגנים כל chimichanga עד השחמה ופריך, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להעביר אותם לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
הסר את הקיסמים וחתוך לשניים.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
11
מגישים חם, ציפוי עם כדור של גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.