המתכון צ'ימיצ' נגות תפוח יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוח, קינמון טחון, טקילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Chimichangas, Chimichangas, ו Chimichangas בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני וממיסים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים סוכר וקינמון וממשיכים לבשל עד להשחמה, כ 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוק
4
מוסיפים תפוחים ואגסים ומבשלים עד שהתרככו מעט, עוד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
5
מוסיפים טקילה וממשיכים לבשל עד להשחמה, עוד 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טקילה
6
מניחים 1 טורטייה על צלחת, וכפית על 1 / 6th של תערובת תפוח / אגס לתוך המרכז.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
לשימור,
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
7
מגלגלים אותם ומכניסים את הקצוות, בסגנון אגרול, ומאבטחים אותם בקיסמים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
8
במחבת אחרת, מחממים שמן צמחי על חום בינוני עד טיפת מים רוחשת קופץ בשמן, על 350 מעלות F, ומטגנים כל chimichanga עד השחמה ופריך, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.