המתכון צ'יפס גבינה עם חזיר וביצה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. והוא יספק כ 2 מנות. זה מנות ראשונות יש 2664 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 237g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, רוטב חריף, חרדל דיז'ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל פחמימות זול עם בשר חזיר, צ'יפס עם גבינה, ו צ'יפס בתנור גביני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן ל 325 מעלות F בסיר גדול, עמוק מעל חום בינוני. לווסת את הטמפרטורה עם מדחום ממתקים. שמור את מקלות תפוחי האדמה בקערת מים כדי למנוע בראונינג לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
מקלות תפוחי אדמה
ממתקים
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
קערה
סיר
2
להעביר מגבות נייר יבש היטב. עבודה בקבוצות, מטגנים את תפוחי האדמה עד שהם מבושלים דרך ומכרז אבל אין צבע, 4 עד 5 דקות. ודא הצ ' יפס יש שפע של מקום בעדינות לנופף אותם סביב כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מעבירים מיד לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת. להעלות את הטמפרטורה של השמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה ולא דביקה על אש בינונית. מטגנים את הביצה בצד שטוף שמש עד הלבנים הם רק להגדיר, 3 עד 4 דקות. עבודה בקבוצות, מטגנים את הצ ' יפס בפעם השנייה ב 375 מעלות F, עד שהם חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
צ ' יפס
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להעביר מיד מגבות נייר לזרוק עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
6
להעביר מגש הגשה, לחנוק עם רוטב גבינת פונטינה העליון עם הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינה
רוטב
ביצה
7
מקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
עירית
8
מניחים את החמאה והבצל בסיר גדול, זרועים מלח, ומבשלים עד רך ארומטי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת נראית כמו חול רטוב, 4 עד 5 דקות. לאט לאט לטאטא את החלב ואת העונה עם מלח. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה. מערבבים את החרדל והרוטב החם ומבשלים על אש נמוכה עד התערובת היא עבה מעט יותר שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
רוטב חריף
חרדל
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
להקציף בפונטנה ו Parmigiano-רג ' יאנו לשלב. לטעום ולהתאים את התיבול עם יותר חרדל ורוטב חם, במידת הצורך, הוספת קצת יותר חלב אם התערובת נראית עבה מדי. מערבבים בחזיר חתוך לקוביות. הרוטב צריך להיות מאוד קרמי וטעים. שמור על חום ושמור עד שהצ ' יפס יהיה מוכן.