קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות44
מגזין

צ'יפס עם גבינה וביצה

צ'יפס עם גבינה וביצה
המתכון צ'יפס גבינה עם חזיר וביצה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. והוא יספק כ 2 מנות. זה מנות ראשונות יש 2664 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 237g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, רוטב חריף, חרדל דיז'ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל פחמימות זול עם בשר חזיר, צ'יפס עם גבינה, ו צ'יפס בתנור גביני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן ל 325 מעלות F בסיר גדול, עמוק מעל חום בינוני. לווסת את הטמפרטורה עם מדחום ממתקים. שמור את מקלות תפוחי האדמה בקערת מים כדי למנוע בראונינג לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
מקלות תפוחי אדמהמקלות תפוחי אדמה
ממתקיםממתקים
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
קערהקערה
סירסיר
2
להעביר מגבות נייר יבש היטב. עבודה בקבוצות, מטגנים את תפוחי האדמה עד שהם מבושלים דרך ומכרז אבל אין צבע, 4 עד 5 דקות. ודא הצ ' יפס יש שפע של מקום בעדינות לנופף אותם סביב כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מעבירים מיד לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת. להעלות את הטמפרטורה של השמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה ולא דביקה על אש בינונית. מטגנים את הביצה בצד שטוף שמש עד הלבנים הם רק להגדיר, 3 עד 4 דקות. עבודה בקבוצות, מטגנים את הצ ' יפס בפעם השנייה ב 375 מעלות F, עד שהם חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
צ ' יפסצ ' יפס
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להעביר מיד מגבות נייר לזרוק עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
להעביר מגש הגשה, לחנוק עם רוטב גבינת פונטינה העליון עם הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
רוטברוטב
ביצהביצה
7
מקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
8
מניחים את החמאה והבצל בסיר גדול, זרועים מלח, ומבשלים עד רך ארומטי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת נראית כמו חול רטוב, 4 עד 5 דקות. לאט לאט לטאטא את החלב ואת העונה עם מלח. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה. מערבבים את החרדל והרוטב החם ומבשלים על אש נמוכה עד התערובת היא עבה מעט יותר שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
רוטב חריףרוטב חריף
חרדלחרדל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
להקציף בפונטנה ו Parmigiano-רג ' יאנו לשלב. לטעום ולהתאים את התיבול עם יותר חרדל ורוטב חם, במידת הצורך, הוספת קצת יותר חלב אם התערובת נראית עבה מדי. מערבבים בחזיר חתוך לקוביות. הרוטב צריך להיות מאוד קרמי וטעים. שמור על חום ושמור עד שהצ ' יפס יהיה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חזיר קצוץחזיר קצוץ
רוטב חריףרוטב חריף
תיבולתיבול
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
חרדלחרדל
צ ' יפסצ ' יפס
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף