קושימומחה
מוכן ב1 ש, 33 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

צדפות במרינדה עטופות בבייקון

צדפות במרינדה עטופות בבייקון
צדפות במרינדה עטוף בייקון נטול גלוטן,, ללא חלב וידידותי לפודמפה ומספק כ 24 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 79 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קיסמים, סירופ מייפל, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 568 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 33 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מעולה של 93%. מתכונים דומים: בייקון עטוף צדפות, צדפות עטופות בייקון, ו צדפות עטופות בייקון מנגל.

הוראות

1
מערבבים יחד סירופ מייפל, רוטב סויה וחרדל דיז ' ון בקערה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הצדפות, וזורקים למעיל. מכסים קערה בניילון נצמד, ומשרים לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים נייר אפייה מסגרת ביריעת נייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מסדרים חתיכות בייקון על נייר אפייה כדי שלא יחפפו.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שחלק מהשומן הוצא מהבייקון; הבייקון עדיין צריך להיות רך וגמיש מאוד, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים בייקון מנייר האפייה וטופחים במגבות נייר כדי להסיר עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מסננים או מנגבים שומן מגיליון האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
לעטוף כל חתיכת צדפה עם חתיכת בייקון, מאובטח עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
9
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
מפזרים את הצדפות עם סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
11
אופים בתנור שחומם מראש עד שהצדפות אטומות והבייקון פריך, 10 עד 15 דקות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות.
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן ארוך יותר בכוס ניחוחות ניואנסים של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל לבוא לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. את פה מרגיש הוא פריך ומאופק עם ברור מינרליות וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן ארוך יותר בכוס ניחוחות ניואנסים של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל לבוא לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. את פה מרגיש הוא פריך ומאופק עם ברור מינרליות וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.
The 2014 Chardonnay, Sonoma Coast, is typical for the variety with aromas of apples, white peaches and citrus. With longer time in the glass nuanced aromas of nutmeg, slight toast and vanilla come to play along with suggestion of pineapple and ripe Meyer lemons. The mouth feel is crisp and restrained with clear minerality and purity of fruit. Rich, elegant and beautifully balanced.