צדפות במרינדה עטופות בבייקון
צדפות במרינדה עטוף בייקון נטול גלוטן,, ללא חלב וידידותי לפודמפה ומספק כ 24 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 79 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קיסמים, סירופ מייפל, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 568 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 33 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מעולה של 93%. מתכונים דומים: בייקון עטוף צדפות, צדפות עטופות בייקון, ו צדפות עטופות בייקון מנגל.
הוראות
מערבבים יחד סירופ מייפל, רוטב סויה וחרדל דיז ' ון בקערה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הצדפות, וזורקים למעיל. מכסים קערה בניילון נצמד, ומשרים לפחות שעה אחת.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים נייר אפייה מסגרת ביריעת נייר אלומיניום.
מסדרים חתיכות בייקון על נייר אפייה כדי שלא יחפפו.
אופים בתנור שחומם מראש עד שחלק מהשומן הוצא מהבייקון; הבייקון עדיין צריך להיות רך וגמיש מאוד, בערך 8 דקות.
מוציאים בייקון מנייר האפייה וטופחים במגבות נייר כדי להסיר עודפי שומן.
מסננים או מנגבים שומן מגיליון האפייה.
לעטוף כל חתיכת צדפה עם חתיכת בייקון, מאובטח עם קיסם.
מפזרים את הצדפות עם סוכר חום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהצדפות אטומות והבייקון פריך, 10 עד 15 דקות, הופכים פעם אחת.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות.
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן ארוך יותר בכוס ניחוחות ניואנסים של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל לבוא לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. את פה מרגיש הוא פריך ומאופק עם ברור מינרליות וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.
The 2014 Chardonnay, Sonoma Coast, is typical for the variety with aromas of apples, white peaches and citrus. With longer time in the glass nuanced aromas of nutmeg, slight toast and vanilla come to play along with suggestion of pineapple and ripe Meyer lemons. The mouth feel is crisp and restrained with clear minerality and purity of fruit. Rich, elegant and beautifully balanced.