קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

צלעות חזיר ותפוחי אדמה מסולסלים

צלעות חזיר ותפוחי אדמה מסולסלים
צלעות חזיר ותפוחי אדמה מסולסלים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 397 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור חג הפסחא. אם יש לכם צלעות חזיר, מרק עוף, פפריקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 534 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מסולסלים וצלעות חזיר, צלעות חזיר ותפוחי אדמה מסולסלים, ו צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מסולסלים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת רוטב ממיסים 1 כף חמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים מלח, פלפל וקמח.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
יוצקים את מרק העוף, מבשלים ומערבבים עד שהתערובת רותחת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
5
מסירים מהאש ומניחים בצד.
6
במחבת צלעות חזיר חומות ב 1 כף חמאה. משמנים צלחת בישול עם כף החמאה שנותרה ותפוחי אדמה שכבה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
יוצקים תערובת על תפוחי אדמה ומניחים צלעות חומות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
מפזרים פפריקה מעל.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
9
מכסים ואופים במשך שעה 1. לחשוף ואופים במשך 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

ניתן לשלב צלעות חזיר עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
טיילר יקב סנטה ברברה קאונטי שרדונה
טיילר יקב סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם ביותר של העשור עד כה. לאחר הבצירים הגדולים של 2013 ו -2014 והמשך הבצורת, העלו הגפנים חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם ירדו בכ -30% בסך הכל, אך התוצאה הייתה באיכות יוצאת דופן ויינות עמוקים וחזקים עם חומציות רבה. הדר, אניס, מלוחים, ואנרגטי.