תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם רוטב אננס וקוסקוס מקסיקני. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שום, פלפל חלפיניו, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו צלעות חזיר ממולאות בצל ותפוז-רוטב אננס, צלעות חזיר עם קוסקוס דובדבנים, ו צלעות חזיר ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בנדיבות מפזרים את צלעות החזיר משני הצדדים עם מלח ופלפל. בקערה בינונית, מערבבים יחד את השום, 2 כפות שמן זית, רוזמרין ותימין עד בשילוב. לשפשף את התערובת באופן שווה על שני הצדדים של צלעות החזיר ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צלעות חזיר
שמן זית
רוזמרין
שום
טימין
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים את הנותרים 1 כפית שמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני גבוה. לצרוב את צלעות החזיר בכל צד עד חום זהוב, כ 4 דקות לכל צד. להפחית את החום בינוני, להוסיף את מיץ אננס, יין בצל פנינה. מכסים ומבשלים עד צלעות חזיר מבושלים דרך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננס
בצל פנינה
צלעות חזיר
יין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את צלעות חזיר ובצל מגש ומכסה כדי להתחמם. בקערה קטנה, מועכים את החמאה והקמח יחד עם מזלג עד שהוא יוצר משחה; לטאטא את הדבק לתוך הנוזל מבעבע ומבשלים בערך 1 דקה, עד שהרוטב מתעבה. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל לטפטף אותו על צלעות החזיר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צלעות חזיר
תיבול
חמאה
בצל
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מקציף
קערה
5
מגישים עם קוסקוס מקסיקני.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
6
בסיר קטן, להביא 1 כוס מים ואת החמאה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
הוסף את הקוסקוס, לסובב את המחבת כדי לשלב אותו באופן שווה, להסיר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את הכוסברה, צנוברים וחלפניו לקוסקוס, ומניפים אותו במזלג עד לשילוב שווה. מתבלים במלח ומעבירים את הקוסקוס למנה.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.