צלעות טלה עם ריבת עגבניות-נענע הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 442 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -37 גרם שומן למנה. אם יש לכם מלח כשר, מיץ לימון, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 46% . נסו צלעות טלה עם נענע, עגבניות ורוטב שום , צלעות טלה בגריל עם ריבת פלוט מלוחה וצלעות טלה נענע פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים 3/4 כוס נענע, ארוחת הפנקו או המצות ו-2 כפות שמן זית בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1/2 כוס פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
שום (1 טחון, 1 שלם)
2
מוסיפים את השום הטחון, 1 כפית רוזמרין, פתיתי הפלפל האדום ו-1/2 כפית מלח ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רוטב פלפל לימון
צווארי עוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
פורסים את ה"זנב" של כל צלעת טלה (החלק הדק הארוך מקופל סביב הקצוץ). מתבלים את הטלה במלח, ואז לוחצים על תערובת הפירורים מתחת לחלק הזנב; מגלגלים את הזנב סביב המילוי ומצמידים בחוט מטבח.
מניחים את הצלעות על צלחת, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
5
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים את צלעות הטלה מהמקרר 20 דקות לפני הבישול. מכינים את ריבת העגבניות-נענע: זורקים את העגבניות, שן השום השלמה, 1 כף שמן זית ואת 1 כפית הרוזמרין הנותרת על תבנית אפייה עם שוליים.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
8 בצלי שאלוט גדולים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ריבה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מעבירים לתנור וצולים עד שהעגבניות חרוכות מעט, 15 עד 20 דקות; מצננים מעט ומעבירים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מוסיפים את החומץ והסוכר ומועכים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את 1/4 כוס הנענע שנותרה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים את 1 כף שמן הזית הנותרת; צורבים את צלעות הטלה עד להשחמה, כ-3 דקות לכל צד. בעזרת מלקחיים הופכים את הצלעות על דופן וצורבים עד שהשומן משחים, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה; צולים בתנור עד שמדחום שהוכנס למרכז רושם 140 מעלות צלזיוס עבור מדיום רייר, כ-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
תנו לנוח 5 דקות; מסירים את החוט ומגישים עם ריבת העגבניות-נענע.