קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

צלעות טלה עם ריבת עגבניות-נענע

צלעות טלה עם ריבת עגבניות-נענע
צלעות טלה עם ריבת עגבניות-נענע הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 442 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -37 גרם שומן למנה. אם יש לכם מלח כשר, מיץ לימון, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 46% . נסו צלעות טלה עם נענע, עגבניות ורוטב שום , צלעות טלה בגריל עם ריבת פלוט מלוחה וצלעות טלה נענע פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 3/4 כוס נענע, ארוחת הפנקו או המצות ו-2 כפות שמן זית בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1/2 כוס פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות1/2 כוס פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
שום (1 טחון, 1 שלם)שום (1 טחון, 1 שלם)
2
מוסיפים את השום הטחון, 1 כפית רוזמרין, פתיתי הפלפל האדום ו-1/2 כפית מלח ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
צווארי עוףצווארי עוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
פורסים את ה"זנב" של כל צלעת טלה (החלק הדק הארוך מקופל סביב הקצוץ). מתבלים את הטלה במלח, ואז לוחצים על תערובת הפירורים מתחת לחלק הזנב; מגלגלים את הזנב סביב המילוי ומצמידים בחוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מניחים את הצלעות על צלחת, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
5
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים את צלעות הטלה מהמקרר 20 דקות לפני הבישול. מכינים את ריבת העגבניות-נענע: זורקים את העגבניות, שן השום השלמה, 1 כף שמן זית ואת 1 כפית הרוזמרין הנותרת על תבנית אפייה עם שוליים.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוףצווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מעבירים לתנור וצולים עד שהעגבניות חרוכות מעט, 15 עד 20 דקות; מצננים מעט ומעבירים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מוסיפים את החומץ והסוכר ומועכים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את 1/4 כוס הנענע שנותרה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים את 1 כף שמן הזית הנותרת; צורבים את צלעות הטלה עד להשחמה, כ-3 דקות לכל צד. בעזרת מלקחיים הופכים את הצלעות על דופן וצורבים עד שהשומן משחים, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה; צולים בתנור עד שמדחום שהוכנס למרכז רושם 140 מעלות צלזיוס עבור מדיום רייר, כ-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
תנו לנוח 5 דקות; מסירים את החוט ומגישים עם ריבת העגבניות-נענע.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
13
צילום של כריסטינה הולמס