קארי ירקות מעורבים עם אורז בסמטי חום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 718 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים הימלאיה ורוד, כמון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קשיו גלם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה, קוקוס, וקשיו-קרם טארט כקינוח. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל הודי. עם כפית נסו חומוס קארי עם אורז בסמטי, חמאה חומה ואורז בסמטי פקאן, ו קארי קוקוס תפוח על אורז בסמטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור אורז בסמטי חום: לשים מנה קטנה של שמן קוקוס בתחתית מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את האורז הבזמטי וקונים קלות את הדגנים במשך כ 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את הגרגרים הקלויים לסיר חשוף, מוסיפים את המים ואת מרק הירקות ומביאים לרתיחה. לאחר רותחים, להפחית את החום לרתיחה, לזרוק תרמילי הל שלך ושמן קוקוס לסיר, מערבבים ומכסים בחוזקה עם המכסה. האורז יבשל עד שכל הנוזל ייעלם. אל תערבבו במהלך תהליך הבישול ואל תציצו! זה ייקח 30 עד 45 דקות, ולכן כאשר חצי שעה מסתיימת, לבדוק את האורז על ידי האזנה לסיר. האורז נעשה כאשר אתה כבר לא יכול לשמוע את גמגום המים. אני אוהב להשתמש בסיר זכוכית לאורז הזה כדי שאוכל לראות מה המצב. לאחר המים נספגים, לכבות את החום ולתת אורז לעמוד במשך כמה דקות. קצפת עם מזלג לסיים. גיבוי אף, לאחר שתסגור את המכסה על האורז הרותח כדי להרתיח, אתה צריך להתחיל קארי שלך.עבור
מרכיבים שתצטרך
4
קארי ירקות מעורבים: לעשות משחת קארי על ידי ערבוב חבורה של עלי כוסברה (גבעולים הוסרו), בצל אדום, זנגביל ושום במעבד המזון שלך.עכשיו, לעשות קרם קשיו על ידי מיזוג קשיו ומים טהורים יחד עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים מנה קטנה של שמן קוקוס במחבת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
העבר את משחת הקארי שלך למחבת זו וחום את הדבק.לאחר golden-browned, להוסיף מרכיבים קארי הנותרים, כולל קרם קשיו שלך, ומערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר בטטה מהתנור וקוצצים לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים תפוחי אדמה לקארי ומבשלים עוד 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים עם אורז basmati הרך וטעים שלך. שומר במקרר במשך כשבוע. רק לחמם על הכיריים. אף פעם לא מיקרוגל. האם אתה אוהב את המתכון הזה?להיות בובה וציוץ על זה, להצמיד אותו ו/או לשתף אותו Facebook (אני בטוח כמה אנשים שם בחוץ בעולם יהיה אסיר תודה שעשית).שיתוף כללים ואני בטוח מעריך את זה.ובגלל שאני אוהב את יו
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. השלד גרונר Veltliner (1 ליטר) עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.