מתכון טונה חרוט סביצ'ה מוכן בערך 1 שעה ו 25 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון דרום אמריקאי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך בצל, מיץ לימון, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סביצ'ה טונה אהי, סביצ'ה טונה טרופית, ו Margaritan Ahi Tuna Ceviche (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוביות הטונה, נגד תבואה, לקוביות 1/4 אינץ'. בקערה מערבבים את מיץ הלימון, מיץ לימון וסוכר. מערבבים בחומץ ומקציפים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מיץ ליים
חומץ
דגנים
סוכר
טונה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים את הטונה לקוביות, את הג ' ינג ' ר, בצל אדום, בצל ירוק ועשבי תיבול. אפשר לטונה להשרות * עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
בצל אדום
ג ' ינג ' ר
עשבי תיבול
טונה
3
מסננים את הנוזל העודף מן הטונה, לגרוף לתוך קונוסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טונה
4
* השריה של הטונה עם מיצים טריים וסוכר יהיה תהליך הבישול או ריפוי עבור הטונה
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.