, המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 469 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קוק או ריזלינג פסטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מצפים תנור הולנדי גדול בן 7 ליטר או רונדו בשמן זית ומביאים לאש בינונית גבוהה. טפחו על הקפוןיבשו ופזרו בנדיבות מלח, לפי הטעם. עובדים בקבוצות במידת הצורך, מצפים את הקפון בעדינות בקמח ומכניסים מיד לשמן החם. רק קמח את הקפון שאתה עובד איתו באותה אצווה-ללא קמח מוקדם. קמח מוקדם יביא לקפון בצק, גרגירי, מילי ולא פריך. חום מכל הצדדים, ולאחר מכן להסיר מהמחבת למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוציאים עודפי שמן מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים למחבת את לרדי הבייקון עם התזה זעירה של שמן זית חדש. מבשלים את הבייקון עד שהוא שחום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הסלרי והבצל, מתבלים במלח ומבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, ארומטיים מאוד ואין להם צבע, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהפטריות נותנות את המיצים שלהן, 4 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את הברנדי ומבשלים עד שהוא מצטמצם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 קורטים ציפורן טחון
8
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים לאיחוד. התערובת תהפוך לסמיכה מאוד - זה טוב! מערבבים פנימה את היין ומביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
בינתיים הביאו סיר מים מומלחים היטב לרתיחה על אש בינונית. זורקים פנימה את בצל הצ ' יפוליני, העור והכל! מבשלים את הבצל במשך 3 עד 4 דקות ואז מסננים. כשהבצל קריר מספיק לטיפול, הסר את העור וזורק, ושמור את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צ ' יפוליני
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מחזירים את הרגליים והירכיים של הקפון למחבת, שומרים את השדיים. מערבבים מספיק ציר עוף עד שהעוף מכוסה בשלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים את עלי הדפנה והטימין. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. טועמים לתיבול ומתאימים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כוסות שיני שום
12
מוסיפים את בצל הצ ' יפוליני ואת תפוחי האדמה. מכסים חלקית את התבנית ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צ ' יפוליני
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
לאחר שהקפון התבשל במשך 20 דקות, הפכו את הרגליים והירכיים והוסיפו את השדיים. בדוק את רמת הנוזל והוסף עוד ציר עוף במידת הצורך. מכסים חלקית את התבנית ומבשלים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מוציאים את הקפון מהתבנית ומקפיצים את הרוטב, במידת הצורך. אם הרוטב בצד הדק מצמצמים אותו עד שהוא הופך לעקביות דמוית רוטב. עונה.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מעבירים את הקפון לפלטת הגשה, מקשטים בעירית קצוצה ומגישים עם הרבה מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט