קסדיות קרבונרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל Quesadillas קרבונרה. מתאבן זה יש 741 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פטריות, בייקון מבושל מראש, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . נסו Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני), נקניק ברביקיו, בייקון ואננס Quesadillas (AKA Bbq הוואי פיצה Quesadillas), ו Quesadillas de Pollo (Quesadillas עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
עוף העונה עם מלח ופלפל שחור.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים עוף בשמן החם עד שהעוף מבושל במלואו ואינו ורוד יותר במרכז, 8 עד 10 דקות.
יוצקים כל שומן עודף מהמחבת.
מבשלים ומערבבים בייקון ופטריות באותה מחבת על חום בינוני עד פטריות הם משחימים קלות, על 5 דקות. להפחית את החום לנמוך.
חותכים עוף לרצועות בגודל ביס.
מערבבים רוטב אלפרדו ורצועות עוף לתוך תערובת פטריות; מבשלים במשך כמה דקות.
ממיסים חמאה במחבת גדולה נפרדת.
מניחים טורטיה בחמאה מומסת.
סקופ על תערובת 1/5 עוף אלפרדו על 1 חצי טורטייה חמה.
מפזרים על 1/5 גבינת מוצרלה על שכבת תערובת אלפרדו עוף; טורטייה לקפל במחצית. מבשלים עד תחתית טורטילה הוא השחמה קלות מוצרלה נמס, 3 עד 5 דקות.
בזהירות להפוך quesadilla עם מרית וחום קלות בצד השני של טורטייה, 3 עד 5 דקות. חזור עם טורטיות שנותרו ומילוי.
חותכים קסדיות לשלישים כדי לשרת.