קציץ בשר איטלקי
קציץ בשר איטלקי לוקח בערך שעה ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 271 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה אהוב על 7 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם חלבונים, בזיליקום, עגבניות מיובשות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. עם ציון של 46% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קציץ בשר איטלקי , קציץ בשר איטלקי וקציץ בשר איטלקי .
הוראות
יוצקים מים חמים על העגבניות ומשרים עד לריכוך, כ-30 דקות; לנקז.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מכינים תבנית עם ספריי בישול.
מערבבים עגבניות סחוטות, בשר בקר טחון, פירורי לחם, בצל, בזיליקום, קטשופ, גבינת פרובולון, חלבוני ביצה ושום יחד בקערה; לארוז לתבנית מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, כשעה. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור קציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. ניקל וניקל ברזל קברנה סוביניון עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 110 דולר לבקבוק.
ניקל וניקל מיתוג ברזל קברנה סוביניון
מיתוג Iron Vineyard לקברנה סוביניון יש ניחוחות של יער ויער שמייחדים את הכרם הזה, אפילו בשנה קרירה יותר. אדמה ומרווה משלימים את הפרי ומעניקים עומק טעם בחך האמצעי. רכיבי האלון החריפים והוניל מוסיפים מורכבות, בעוד שהטאנינים העדינים מבציר זה נגישים כעת.