קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

קציץ בשר חזיר כפול עטוף בייקון

קציץ בשר חזיר כפול עטוף בייקון
צריך מנה עיקרית קטוגנית? קציץ בשר חזיר כפול עטוף בייקון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 10 מנות עם 518 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מרשת מזון דורש בייקון, מלח כשר, חלב חמאה דל שומן ושמן צמחי. 54 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו טובה. קציץ בשר עטוף בייקון, קציץ בשר עטוף בייקון, ו קציץ בשר עטוף בייקון דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס ומסדרים מתלה בשליש העליון. מרפדים תבנית בנייר כסף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
מוסיפים את השמן לתבנית בינונית על אש בינונית. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את הבצל, השום והטימין ומבשלים עד לריכוך, כ -3 דקות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערה גדולה מוסיפים את הביצים, החמאה, החרדל, ווסטרשייר, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מקציפים עד שהביצים נשברות ומשולבות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את תערובת הבצל, חזיר טחון, נקניק, פירורי קרקר ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
חזיר טחוןחזיר טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מערבבים עד לאיחוד יסודי (לא לסחוט תערובת).
7
לחלח את הידיים, והניח את הבשר על גיליון אפייה מוכן. יוצרים את הבשר לכיכר בגודל 9 על 5 אינץ'. מסדרים את הבייקון על החלק העליון של הכיכר ואופים עד שהטמפרטורה הפנימית היא 155 מעלות פרנהייט, במדחום לקריאה מיידית, בערך 55 עד 65 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
8
מוציאים מהתנור לקרש חיתוך ומניחים להתקרר במשך 10 עד 15 דקות לפני החיתוך וההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על

מרכיבים

8רצועות1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חמאה דל שומן מזועזע היטבחלב חמאה דל שומן מזועזע היטב2(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, טחוןשיני שום, טחון907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר טחוןחזיר טחון11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוצים דק עלי פטרוזיליה איטלקיים טרייםקצוצים דק עלי פטרוזיליה איטלקיים טריים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניקיית חזיר בראטוורסט, הוסרה מהתרמילים ונשברהנקניקיית חזיר בראטוורסט, הוסרה מהתרמילים ונשברה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרקרים מלוחים כתושים (כ -20)קרקרים מלוחים כתושים (כ -20)11 קילו קישואים,עלים מ 4 גבעולי טימין (כעלים מ 4 גבעולי טימין (כ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קציץ בשר בתפריט? נסה להתאים עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות יקב הקפיצה של סטאגס עמק נאפה קברנה סוביניון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
יקב הקפיצה של סטאגס עמק נאפה קברנה סוביניון
יקב הקפיצה של סטאגס עמק נאפה קברנה סוביניון
עמק נאפה 2016 קברנה סוביניון הוא קטיפה ומזמין, עם מערך מפתה של פירות אוכמניות קצוצות יחד עם תווי סורבה פטל לצד ניואנסים של סגול מורם, פלפל אנגלי, קינמון מתוק, ציפורן, ארז ועלי דפנה כתושים. על החיך, פירות היער הכהים מתרבים עם אוכמניות, שזיפים וקסיס, אך ישנם גם אלמנטים מלוחים המציגים תווי צמחים קלים ואדמה, ומעניקים לקברנה זו עומק ואלגנטיות קלאסיים. אלון משולב בצורה חלקה וטאנינים מעודנים מספקים תחושת פה חלקה ומוסיפים שכבות של מורכבות, והכל מתעטף בגימור מרקם ארוך. נגיש להפליא ונעים עם שחרורו, יין זה בטוח להרשים ולהתאים היטב לצד פינוקים קולינריים רבים.