קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

קרוסטיני קציצה

קרוסטיני קציצה
צאו לחנות ואספו עלי אורגנו, שום, עלי רוזמרין ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 39%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף פרמזן בשר קרוסטיני, מרק קציצות וירקות טורקיה עם קרוסטיני גביני, ו קרוסטיני די פגטיני (קרוסטיני כבד עוף טוסקני).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס, ומרפדים תבנית בנייר אפייה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מכינים את חמאת העשבים על ידי שילוב כל המרכיבים יחד בקערה קטנה.. (חמאת עשבים תישמר היטב, עטופה היטב, במקרר למשך שבוע או במקפיא עד חודש.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
פורסים את הבגט על ההטיה בעובי של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
4
מורחים את חמאת העשבים משני צידי פרוסות הבגט ומסדרים בשכבה 1 על תבנית הסדין המוכנה. צולים בתנור עד להזהבה ופריך משני הצדדים, מדפדף באמצע הדרך, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מכסים כל קרוסטיני עם 1 כף רוטב פסטה. מעל כל אחד מהם פרוסת מוצרלה וקציצה. מסיימים בכף נוספת של רוטב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
קרוסטיניקרוסטיני
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6
אופים בתנור עד שהקציצות מתחממות והגבינה נמסה, בערך 15 דקות. למעלה עם מפזרים של פרמזן ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

קרוסטיני עובד ממש טוב עם יין מבעבע, קיאנטי ורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-38 דולר.
פרארי פרל
פרארי פרל
צהוב קש עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים של קרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.