קרם של מרק קארי דלעת דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 209 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חצי וחצי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מרק קארי דלעת, מרק דלעת קארי אדום, ו מרק קוקוס-קארי דלעת.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 עד 5 דקות או עד למכרז. מערבבים אבקת קארי, מלח, כוסברה ופלפל אדום מרוסק; לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
אבקת קארי
כוסברה.
שום
בצל
מלח
3
מוסיפים מים ובוליון; מביאים לרתיחה. להפחית את החום לנמוך; לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 15 עד 20 דקות לפתח טעמים. מערבבים דלעת וחצי וחצי; לבשל במשך 5 דקות או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגים
דלעת
מים
4
העברת תערובת למעבד מזון או בלנדר (בקבוצות, במידת הצורך); כיסוי. להתמזג עד שמנת.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.