קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות87
מגזין

רגל טלה יוונית ממולאת

רגל טלה יוונית ממולאת
המתכון ממולא רגל יוונית של כבש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך סביב 1 שעה ו 55 דקות. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 118 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 51% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 13 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה הוא סופר. נסו אקסוהיקו טלה (חבילות פילו ממולאות טלה, תרד וגבינה), כבש בצורה יוונית, ו פאי טלה יווני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
הניחו את רגל הטלה על קרש חיתוך כשחלקו הפנימי של הטלה פונה אליכם.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מזלפים שמן זית באופן שווה על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4
מפזרים אורגנו ובזיליקום מעל הכבש. כבש עליון עם לבבות ארטישוק, גבינת פטה, עגבניות מיובשות ושום; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
5
מגלגלים את הטלה סביב המילוי. צרור את הטלה בחוט מטבח כדי שלא יתגלגל. עוטפים טלה בנייר אלומיניום ומניחים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חוט קצביםחוט קצבים
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
צולים בתנור שחומם מראש למידת העשייה הרצויה, או בטמפרטורה פנימית של 150 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס) למשך בינוני, כ-90 דקות. מניחים בצד לנוח באזור חם למשך 10 דקות לפני החיתוך. שמרו מיצי מחבת להגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)