רגל טלה יוונית ממולאת
המתכון ממולא רגל יוונית של כבש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך סביב 1 שעה ו 55 דקות. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 118 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 51% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 13 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה הוא סופר. נסו אקסוהיקו טלה (חבילות פילו ממולאות טלה, תרד וגבינה), כבש בצורה יוונית, ו פאי טלה יווני עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הניחו את רגל הטלה על קרש חיתוך כשחלקו הפנימי של הטלה פונה אליכם.
מזלפים שמן זית באופן שווה על הכבש.
מפזרים אורגנו ובזיליקום מעל הכבש. כבש עליון עם לבבות ארטישוק, גבינת פטה, עגבניות מיובשות ושום; מתבלים במלח ופלפל.
מגלגלים את הטלה סביב המילוי. צרור את הטלה בחוט מטבח כדי שלא יתגלגל. עוטפים טלה בנייר אלומיניום ומניחים בתבנית אפייה.
צולים בתנור שחומם מראש למידת העשייה הרצויה, או בטמפרטורה פנימית של 150 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס) למשך בינוני, כ-90 דקות. מניחים בצד לנוח באזור חם למשך 10 דקות לפני החיתוך. שמרו מיצי מחבת להגשה.