רוטב אמטריציאנה של סרינה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני רוטב, אז נסו את רוטב Amatriciana של סרינה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-19 גרם חלבון, 25 גרם שומן ובסך הכל 553 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. תמורת $3.17 למנה, מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גזר, סלרי, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. עם ציון ספונקולרי של 79%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פסטה עם רוטב Amatriciana של סרינה, רוטב Amatriciana ובוקאטיני עם רוטב עגבניות חריף (bucatini All'amatriciana).
הוראות
במחבת על אש בינונית-גבוהה, מקפיצים את הפנצ'טה עד שמתחילה להשחים.
מוציאים את הפנצ'טה ומוסיפים את הבצל למחבת.
מטגנים את הבצל עד לשקיפות, כדקה.
מוסיפים למחבת את הגזר, הסלרי, השום, רסק העגבניות והפנצ'טה המבושלת. מערבבים ומבשלים עד לצמצום בחצי.
מוסיפים את הקינמון, הכמון וההל ומערבבים. מבשלים את התערובת 5 דקות נוספות.
מגישים את הרוטב על פסטה מבושלת.