רוטב בשר לפסטאן הוא חלב חינם רוטב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה משמש 14. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו אורגנו, גבעולי פטריות וחתיכות, בקר טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פסטאן ורוטב בשר, פסטה עם רוטב בשר שמנת, ו פסטה עם רוטב גבינה ובשר.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים בשר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את רוטב העגבניות, העגבניות, הפטריות, הפטרוזיליה והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3
לחשוף; מבשלים עוד 15 דקות או עד שהרוטב מגיע לעקביות הרצויה. מחק עלי דפנה. מקפיאים במנות בגודל ארוחה.