רוטב חם הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 רוטב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 10 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 112 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פלפלים של אנהיים, גזר, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. נסו רוטב פאדג'חם, רוטב פאדג'חם הטוב ביותר, ו רוטב חריף מותסס שום ואכיוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול משלבים עגבניות, פלפלי אנהיים, פלפלי ג ' לפנו, פלפלי פובלנו, פלפלים, בצל, גזר, סלרי, שום, חומץ ומלח. מבשלים על אש בינונית במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
פלפל אנהיים
גבינת חלב פרה מיושנת
אטריות ריגטוני מיובשות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מעבדים בקבוצות במעבד מזון או בבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים לצנצנות חמות ומעוקרות ואוטמים. מקררים לאחר הפתיחה.