רוטב תפוחים וצלעות חזיר
רוטב תפוחים וצלעות ירך חזיר נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.73 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 360 קלוריות. 237 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם צלעות חזיר, פלפל, רוטב ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב שרי יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: רוטב תפוחים וצלעות חזיר, תפוח חזיר ממולא עם רוטב סיידר, ו גיא מבשל עם ילדים: חלצי החזיר של ג'סי עם רוטב תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן זית במחבת גדולה חסינת תנור על אש בינונית - גבוהה.
מפזרים צלעות עם מלח, פלפל, אבקת שום ותיבול עופות.
מניחים בשמן חם ומשחימים משני הצדדים.
מטפטפים רוטב ווסטרשייר על צלעות, ויוצקים פנימה סיידר תפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 דקות.
מוציאים צלעות לצלחת ומחזירים את המחבת לתנור על אש בינונית-גבוהה. מערבבים שרי למחבת, ומרתיחים עד שהרוטב מתעבה, תוך ערבוב תדיר.