ריבת מקפיא אוכמניות כתומות
ריבת מקפיא אוכמניות כתומה היא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap עם 32 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 0 גרם חלבון , 0 גרם שומן ובסך הכל 75 קלוריות . תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב בתור תבלין, והוא נעשה תוך כ -25 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אוכמניות, פקטין פירות נוזלי, תפוז וסוכר. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 8% , שניתן לשפר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריבת מקפיא אוכמניות , ריבת מקפיא אוכמניות קלה , ו -30 דקות ל-SURE.JELL ריבה מקפיא פטל-אוכמניות .
הוראות
שטפו ארבעה מיכלי פלסטיק נקיים של 1 כוס עם מכסים במים רותחים. יבש היטב.
מניחים סוכר בתבנית אפייה רדודה; לאפות 15 דקות. בינתיים, מגררים דק 1 כף קליפה מתפוז. מקלפים וקוצצים תפוז.
בקערה גדולה מערבבים אוכמניות, סוכר חם, קליפה מגוררת ותפוז קצוץ; לתת לעמוד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
הוסף פקטין; מערבבים כל הזמן במשך 3 דקות לפיזור אחיד של הפקטין.
מלאו מיד את כל המיכלים עד 1/2 אינץ' מהחלק העליון. נגב את הקצוות העליונים של המיכלים; מכסים מיד עם מכסים.
מניחים בטמפרטורת החדר 24 שעות.
ריבה מוכנה כעת לשימוש. שומרים במקרר עד 3 שבועות או מקפיאים עד 12 חודשים. להפשיר ריבה קפואה במקרר לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
מטבל עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Perrier-Jouet Grand Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-57 דולר.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.