שיפודי כבש מזרח תיכוניים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עלי פטרוזיליה שטוחים, פיטן חם ויוגורט, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כבש מזרח תיכוני, המבורגרים כבש מזרח תיכוניים, ו כבש צלוי מזרח תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב את הבצל, שום, עלי פטרוזיליה, גרידת לימון, מיץ לימון, allspice, מלח זעפרן ו מחית עד חלקה.
מעבירים את המרינדה לשקית פלסטיק הניתן לאכילה, מוסיפים את הטלה הקוביות ופונים למעיל. לאטום את התיק, לחיצה על כל אוויר. מקררים את הטלה לפחות 6 שעות או רצוי בין לילה.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל.
מסננים את הטלה, מנערים את המרינדה העודפת. להשחיל את הטלה על שיפודים ארוכים 4, משאיר קצת מקום בין הקוביות.
מברישים את הטלה עם השמן והגריל על חום גבוה, מסתובבים מדי פעם, עד חרוך קלות, על 5 דקות עבור בשר בינוני נדיר.
מגישים שיפודי כבש עם פיתה חמה ויוגורט.