שנקס בסגנון סיציליאני: Costolette Siciliane נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפלים קלויים, סוכר, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: Costolette d ' abbacchio fritte (צלעות כבש בסגנון רומי בפירורי לחם), דג חרב סיציליאני, ו Swordfish סיציליאני-סגנון.
הוראות
1
במחבת כבדה, מחממים 1/2 כוס שמן זית. כאשר חם, אבל לא מעשן, להוסיף את osso buco ומבשלים עד חום זהוב מכל הצדדים, על 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
להעביר את השוקיים לתבנית אפייה מכוסה, כבדה רק גדול מספיק כדי להחזיק את השוקיים בנוחות. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
באותו סיר, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את הזיתים, צלפים, פלפלים, עגבניות, אורגנו וסוכר. Deglaze עם Marsala. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
שמן זית
עגבנייה
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
אורגנו
פלפלים
צלפים
זיתים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
תן להתבשל במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. אם התערובת נעשית יבשה מדי, מוסיפים כפית או 2 מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
7
כפית כמויות שוות של הרוטב על כל שוק. מכסים ומבשלים עד העגל הוא רך מאוד, על 45 דקות.