שפמנון Cajun העליון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון קייג'ון העליון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 466 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם יש לך תיבול מושחר, פטריות, פילה שפמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הקראולית הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: שפמנון Cajun, שפמנון Cajun, ו שפמנון קייג'ון, בדרך שלי..
הוראות
מפזרים רצועות שפמנון עם תיבול דגים מושחרים.
מניחים בצלחת רדודה, כיסוי, ומקרר במשך 1 שעה.
במחבת גדולה, חום 4 כפות חמאה עד שהוא מתחיל לרחוש. לצרוב את רצועות הדגים עד הזהב, פונה פעם אחת.
העברה לתבנית אפייה 9x13 אינץ', ולסדר דגים בשכבה אחת.
באותו מחבת, חום שנותר 4 כפות חמאה על חום בינוני. מבשלים ומערבבים פטריות בחמאה עד להזהבה. מערבבים פטרוזיליה, בצל ירוק, שרימפס. להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד שרימפס הם ורודים ומכרז. מערבבים בקרם של מרק שרימפס, ומתמזגים היטב. תערובת מרק מצקת על דגים בתבנית אפייה.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.