שקדים קלויים-קפוצ'ינו-חטיפי שיבולת שועל
שקדים קלויים-קפוצ'ינו-חטיפי שיבולת שועל דורשים על 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 95 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שקדים, תערובת קפה מיידית בינלאומית של קפוצ'ינו, חמאה וביצים שנקראו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 20%. מתכונים דומים: שקדים קלויים-קפוצ'ינו-חטיפי שיבולת שועל, חטיפי עוגיות שיבולת שועל קלויים, ו ספר האפייה של מליסה המתוקה: חטיפי לימון שקדים קלויים.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים יחד מילוי מרכיבים עד צורות הבצק. לחץ בעדינות על הבצק בתחתית המחבת, באמצעות אצבעות מקורנות.
אופים 27 עד 30 דקות או עד חום זהוב עמוק. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה למיקרוגל, מערבבים 2 כפות מים ו 2 כפות של תערובת קפוצ ' ינו. מיקרוגל על גבוה 15 עד 20 שניות או עד תערובת קפוצ ' ינו הוא מומס. מערבבים באבקת סוכר עד מעורבב היטב; במידת הצורך, מערבבים ב הנותרים 1 כף מים.
בקערה קטנה אחרת, מערבבים שקדים ונותר 2 כפות קפוצ ' ינו לערבב.
טפטוף זיגוג על ברים; מפזרים תערובת שקדים.
בואו לעמוד 30 דקות עד זיגוג מוגדר. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות.