מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם גרגרי אבן-קרקע, שום, רוטב פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שרימפס וגרגרי שיבולת שועל, חסילונים & גריסים כפריים נמוכים, ו שרימפס כפרי נמוך ודגנים עם עגבניות מבושלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
גריסים: מביאים חלב, מלח, פלפל וחמאה לרתיחה. מערבבים גרגרי שיבולת שועל, פתיתי פלפל, ורוטב פלפל על אש נמוכה. כאשר עקביות מוכנה, בערך 45 עד 50 דקות להוסיף גבינה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
2 אונקיות צ'דר מגורר
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
3
לזרוק שרימפס בתיבול Cajun ולהניח בצד. במחבת סאוט, מעל חום בינוני, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הנקניק ומעבדים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
5
מוסיפים שום, מערבבים במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים את השרימפס, החמאה והטחון למשך 2 עד 3 דקות. מערבבים בפלפל קאיין, פלפלים פיקילו, פתיתי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
1 ג'לפנו טרי שלם
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
מוסיפים חצי יין (שותים מה שנשאר), עשבי תיבול טריים ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
יכול אפרסקים, סחוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. גרגרי צלחת בקערות רדודות עם תערובת שרימפס מעל.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.