שרימפס עלום עם רוטב טבילה לימון-חזרת
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם חזרת, עלה דפנה טורקי, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: שרימפס עלום עם רוטב טבילה חזרת שמנת חמוצה, קוקטייל שרימפס עטוף בבייקון עם רוטב חזרת משמש, ו שרימפס עלום עם רוטב ג'ינג'ר לימון מאייר.
הוראות
למלא קערה בינונית עם מי קרח; להפריש.
שלב 2 כוסות מים, יין, הבא 4 מרכיבים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה.
הוסף שרימפס; להפחית את החום נמוך, כיסוי, ו poach רק עד פגזים ורודים שרימפס הם אטומים במרכז, 3 עד 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר שרימפס לקערה עם מי קרח; מילואים ציד בלתי חוקי נוזלי וחצי לימון.
מסננים ומקלפים שרימפס, משאירים זנבות שלמים. דייוין שרימפס.
לסחוט מיץ מלימון שמור חצי לתוך ציד בלתי חוקי נוזלי במחבת. מרתיחים נוזל עד מופחת נדיב 2 כפות, על 20 דקות. מתח; מגניב.
מערבבים fraîche קרם, עירית קצוצה, חזרת, קליפת לימון, וכף 1 מופחת נוזלי ציד בלתי חוקי בקערה קטנה. רוטב העונה עם מלח גס ופלפל שחור. לעשות קדימה: שרימפס ורוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.
רוטב טבילה בכפית לכוסות קצרות. סדר שרימפס על חישוקים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.