אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לרפרטואר שלך, תבשיל ארנב עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1170 קלוריות, 114 גרם חלבון ו-49 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח ופלפל, גזר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מושלם לסתיו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 90%, וזה מרהיב. מתכונים דומים: ארנב פאנץ', ארנב קלוע ו-Rabbit Gumbo.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מתבלים עצמות ארנב בבסיס מירפויקס, ומניחים בתבנית אפייה בגודל 9X13 אינץ' או דומה. צולים במשך 30 דקות, או עד להשחמה וריח.
מרכיבים שתצטרך
(בערך, כדי ליצור Roux)
ארנב שלם
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
הוציאו את עצמות הארנב לסיר והוסיפו מספיק מים כדי לכסות בערך 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהנוזל מצטמצם בחצי כדי לספק ציר למתכון. זה ייקח עד 30 דקות תלוי בגודל המחבת שלך.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלם
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל. מצפים חלקי ארנב בקמח המתובל.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
בשר ארנב
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחממים 1 כף שמן בכלי המשמש לאפיית עצמות הארנב. מבשלים חתיכות ארנב על אש בינונית-גבוהה, או בתנור, רק עד להשחמה אחידה מבחוץ.
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לפת
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
6
מוסיפים בייקון, ואם צריך, עוד קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מניחים את חתיכות הארנב מעל הירקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
8
ערבבו יחד את ציר הארנבים הביתי שלכם ורסק העגבניות; יוצקים לתבנית האפייה. מכסים היטב בנייר אלומיניום או מכסה. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ארנב שלם
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
אופים את תבשיל הארנב במשך כשעה, או עד שהארנב מבושל. מתקנים את התבלינים לפי הטעם. אם אתם רוצים להשתמש בשוקולד, מערבבים אותו בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
זילוף בצורת לב
ארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. חותכים את הקרום מפרוסות הלחם, ופורסים לשניים באלכסון או לקוביות. מטגנים לחם בשמן עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מגישים קדירה במחבת, ומעליה לחם מטוגן (או קרוטונים) ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.