תבשיל בקר טחון על פירה שום
תבשיל בקר טחון על פירה שום נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו פלפל, מים, ירקות עמק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו תבשיל בקר טחון על פירה שום, תבשיל בקר עם פירה דוחה, ו תבשיל בקר אירי עם פירה (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מערבבים ירקות מעורבים, עגבניות, רוטב, מיורן ופלפל.
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
בסיר 2 ליטר, מים חמים, חמאה ומלח שום לרתיחה.
הסר מהחום. מערבבים בחלב, תפוחי אדמה יבשים ופטרוזיליה רק עד לחלח.
בואו לעמוד על 30 שניות או עד הנוזל נספג. תפוחי אדמה עם מזלג.
מגישים תערובת בשר על פני תפוחי אדמה.