קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

תבשיל בראנץ ' לחג המולד

תבשיל בראנץ ' לחג המולד
את המתכון ניתן להכין תבשיל בראנץ ' לחג המולד בערך 1 שעה ו 15 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 474 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. אם יש לכם נקניקיית חזיר בתפזורת, דגני אורז, אורז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 35%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: תבשיל בראנץ, תבשיל בראנץ, ו תבשיל בראנץ.

הוראות

1
במחבת מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מניחים בתוך 13 אינץ ' משומן קלות. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
שכבה עם האורז, הדגנים וגבינת הצ ' דר. בקערה מקציפים את הביצים, המרק והחלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
דגני בוקרדגני בוקר
ביצהביצה
חלבחלב
אורזאורז
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מורחים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
6
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך. מקררים שאריות.