הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם גזר לבן, מלח, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אירי היית כאן, תבשיל גינס איטי, תבשיל בשר איטי של גינס, ו תבשיל בשר איטי של גינס (מתכונים דומים).
הוראות
1
1
2
מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. בראון את הבשר בחמאה, מתחיל עם חתיכות השומן של בשר, צד שומן למטה במחבת. זה יאפשר קצת שומן בקר כדי להבהיר. לעבוד בקבוצות כדי לא להצטופף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שומן בקר
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מפזרים מלח על הבשר כפי שהוא חומים. לאחר השחמה מכל הצדדים, להעביר את חתיכות בשר לתוך סיר איטי.2
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מוסיף את הבצלים והסלרי למחבת שבה אתה פשוט השחמת את הבשר. מטגנים את הבצלים והסלרי עד שהם מתחילים להשחים בקצוות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מבשלים דקה או שתיים, ואז מוסיפים קצת גינס, מספיק כדי להקל עליך לגרד כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גינס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מעבירים את הסלרי והבצל לבישול האיטי. 3
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
מוסיפים את שאר גינס, מרק בשר בקר, גזר, גזר לבן, לפת ותימין לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
גינס
גזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לפת
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
8
מוסיפים שתי כפיות מלח. מכסים ומבשלים על " גבוה "במשך 4 שעות, או" נמוך " במשך 8 שעות. כאשר נעשה, להוסיף יותר מלח לפי הטעם. אם אתה רוצה, מפזרים פטרוזיליה טרייה כדי לשרת.