קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

תבשיל גינס איטי

תבשיל גינס איטי
הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם גזר לבן, מלח, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אירי היית כאן, תבשיל גינס איטי, תבשיל בשר איטי של גינס, ו תבשיל בשר איטי של גינס (מתכונים דומים).

הוראות

1
 1 
2
מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. בראון את הבשר בחמאה, מתחיל עם חתיכות השומן של בשר, צד שומן למטה במחבת. זה יאפשר קצת שומן בקר כדי להבהיר. לעבוד בקבוצות כדי לא להצטופף במחבת.  
מרכיבים שתצטרך
שומן בקרשומן בקר
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מפזרים מלח על הבשר כפי שהוא חומים. לאחר השחמה מכל הצדדים, להעביר את חתיכות בשר לתוך סיר איטי.2 
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מוסיף את הבצלים והסלרי למחבת שבה אתה פשוט השחמת את הבשר. מטגנים את הבצלים והסלרי עד שהם מתחילים להשחים בקצוות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מבשלים דקה או שתיים, ואז מוסיפים קצת גינס, מספיק כדי להקל עליך לגרד כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גינסגינס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מעבירים את הסלרי והבצל לבישול האיטי. 3 
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
מוסיפים את שאר גינס, מרק בשר בקר, גזר, גזר לבן, לפת ותימין לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
גינסגינס
גזר לבןגזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לפתלפת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
8
מוסיפים שתי כפיות מלח. מכסים ומבשלים על " גבוה "במשך 4 שעות, או" נמוך " במשך 8 שעות. כאשר נעשה, להוסיף יותר מלח לפי הטעם. אם אתה רוצה, מפזרים פטרוזיליה טרייה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים