תבשיל הברוקולי של ורניטה
תבשיל הברוקולי של ורניטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ההר ד ' אובר שלך. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מתכון זה מכלמתכונים דורשים ברוקולי, גבינת צ'דר, קרם מרוכז של מרק פטריות ואורז. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. ציון זה הוא מוצק. תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל ברוקולי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
יוצקים את הקרקרים המרוסקים לקערה קטנה.
מערבבים פנימה את המרגרינה המומסת עד לציפוי אחיד; מניחים בצד.
מערבבים את הברוקולי, הבצל, גבינת הצ ' דר, האורז, הקרם המרוכז של מרק הפטריות והמים בכלי תבשיל 2 ליטר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתבשיל חם במרכז והחלק העליון שחום ומבעבע, 45 דקות עד 1 שעה.