קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

תבשיל ניוקי גביני עם חזיר ואפונה

תבשיל ניוקי גביני עם חזיר ואפונה
תבשיל ניוקי גביני עם בשר חזיר ואפונה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. אנשים רבים עשו את המתכון הזה, ו-904 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אפונה, שמנת כבדה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו תבשיל פחמימות זול עם בשר חזיר, ניוקי גביני מחבת עם אפונה ובשר חזיר, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את המטגן לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
ממיסים את החמאה במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את הנקניק ואת הקורנית וממשיכים לבשל עד שהחזיר משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
מוסיפים את מרק העוף ו 3/4 כוס מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מוסיפים את הניוקי, מערבבים היטב, מכסים ומבשלים עד הניוקי הוא רך מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
8
הסר מהחום. לחשוף ומערבבים את האפונה, שמנת, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מפזרים את הגבינה על גבי צלייה עד זהב תוסס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10
לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.