תבשיל עוף במכללה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף במכללה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 687 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, ירכיים עוף, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחות סטודנטים-שבוע של עוף צלוי, שבוע של ארוחות לסטודנטים - קלוי עוף קלוי & אפוי מקרוני & גבינה שבוע, ו Scrapple המכללה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה.
הוסף עוף; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד מכרז.
הסר עוף עם כפית מחוררת; להביא תערובת מרק לרתיחה. מבשלים עד 4 כוסות (כ 30 דקות).
יוצקים תערובת מרק מופחתת לתוך שקית פלסטיק zip-top. חותכים את 1 בפינה של התיק; לנקז 2 תערובת מרק כוסות לתוך זכוכית 2 כוס למדוד, לעצור לפני שכבת השומן מגיע לפתיחה. שמור נשאר מרק תערובת לשימוש נוסף. תשליך שומן.
הסר עוף מן העור והעצמות; לגרוס עם 2 מזלגות למדוד 4 1/2 כוסות בשר.
מניחים עוף בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים מחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות; מטוגנים 5 דקות.
מניחים קמח במחבת; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מוסיפים 2 תערובת מרק כוסות; מבשלים מעל חום בינוני 12 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים פטריות, מלח ופלפל; לשפוך על עוף.
מערבבים את תערובת המילוי וחמאה בקערה, ומפזרים על תערובת הפטריות. כיסוי ואופים תבשיל ב 400 במשך 20 דקות. לחשוף ולבשל תבשיל 10 דקות או עד מבעבע.