תבשיל תרד שוויצרי הוא מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו, ומתכון ראשוני עם 2 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -13 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 210 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מושלם לסתיו . אם יש לכם פימיינטוס, בצל ירוק, ערמוני מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 63% , המנה הזו מוצקה. נסו סלט תרד שוויצרי , קיש שוויצרי תרד ותבשיל ירקות שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה טורפים יחד ביצה וחלב. מערבבים פנימה את התרד, ערמונים מים, 1/4 כוס גבינה שוויצרית, פימיינטוס, בצל ירוק, מלח ואגוז מוסקט אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוני מים
גבינה שוויצרית
רצועות בייקון הודו (בערך
פימיאנטו
חבילות כל אחת) תרד טרי, קרוע
מוסקט
עגבנייה טרייה, לציפוי כל המבורגר
משמשים (מיובשים), קצוצים
אננס (שימורים), מרוסק ומרוקן
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'
דלעת, שימורים
2
מעבירים ל-1 qt משומן. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 25 דקות.