תירס בגריל באפלו
תירס בגריל באפלו נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם גבינה, תירס אוזניים, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חצאית בסגנון באפלו סטייק ותירס, סטייקים באפלו עם סלט תירס כבוש ורוטב Hottish, ו עוף באפלו מרק תירס עם גבינה כחולה Gougères (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
בעוד גריל מתחמם, לשלב מיונז, 1/4 כוס רוטב חם, גבינה כחולה, ו 2 כפות עירית. תניח בצד.
מניחים תירס ישירות מעל הצד החם של האש. אם משתמשים בפחם גריל, תמשיכו לחשוף. אם משתמשים בגז, מכסים כאשר לא הופכים תירס. לבשל את התירס, מפנה כל דקה בערך עד שהוא חרוך היטב על כל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מעבירים תירס לקערה גדולה. מעיל עם רוטב באמצעות כף או מברשת.
מפזרים רוטב חריף שנותר, גבינה כחולה, עירית, ומגישים מיד.