קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

תרנגול ברוטב פטריות ריזלינג עם אטריות סרט

תרנגול ברוטב פטריות ריזלינג עם אטריות סרט
תרנגול ברוטב פטריות ריזלינג עם אטריות סרט לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל רוטב שמגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 86 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 947 קלוריות. אם יש לכם שקית תבלינים של 8 גרגירי פלפל, מלח ופלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 61%. מתכונים דומים: עוף עם סרט כחול ואטריות, מתכון קוקטייל הקוקרל עם חצאית, ו אטריות קישואים עם רוטב עגבניות פטריות בשר.

הוראות

1
מניחים קמח בתלולית על משטח עץ ויוצרים באר קטנה באמצע הקמח. מקציפים קלות ביצים עם מלח וחומץ. מוסיפים בהדרגה את תערובת הביצים מעט בכל פעם לקמח, מסרקים במזלג כדי להרטיב את כל פיסות הקמח. ללוש בצק למסה מלוכדת. לאחר מכן ממשיכים ללוש עד חלקה וגמישה, על 400 משיכות. מפרידים כ - 1/4 מהבצק לכדור נפרד לטיגון. מכסים כל מנת בצק בניילון כדי למנוע התייבשות ומניחים לנוח כ -20 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
2
מתבלים עוף במלח ופלפל ומחפרים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
מחממים חמאה ושמן ברונדו גדול או במחבת מוקפצת, ועוף חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוציאים עוף לפלטת שירות, ומוסיפים פטריות למחבת ומקפיצים עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים עד שקיפות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים ברנדי דובדבן, ולאחר מכן דה זיגוג מחבת עם יין.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה. מחזירים את חלקי העוף לרוטב, מוסיפים את השקית, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהעוף רך, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
7
בזמן שהעוף מתבשל, מרדדים בצק במכונת פסטה (1/4 בכל פעם) עד שהוא בעובי של כ-1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
8
חותכים את החלק השמור לטיגון לרצועות דקות באורך 2 אינץ'.
9
חותכים את החלק הגדול יותר לסרטים בעזרת רולר פסטה או חותך פיצה. מטגנים את החלק השמור הקטן יותר בחום של 350 מעלות פרנהייט עד להזהבה ומניחים על נייר מגבת לניקוז. מבשלים מנה גדולה יותר במים רותחים עד אל דנטה, רק כמה דקות לפסטה טרייה, ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
10
מוציאים בעדינות עוף לפלטה, מסננים רוטב ומחזירים את הרוטב לתבנית. אפשר לרוטב להפחית עד שהוא סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. מסיימים את הרוטב על ידי הסרה מהאש והקצפה בקרם פרש. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרם פרשקרם פרש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מניחים פסטה מבושלת על צלחת הגשה ומעליהם עוף. כפית רוטב סביב עוף העליון עם בצק מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים

מרכיבים