תרנגולות קורניות מזוגגות עם רימונים-אורז מלית נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1127 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, שום, מולסה רימונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המולסה רימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פטל שחור פיסטוק כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו תרנגולות משחק קורנית מזוגגות רימון עם מלית לחם אורן אגוז ודומדמניות, תרנגולות קורניות מזוגגות עם מילוי פקאן-אורז, ו תרנגולות קורניות מזוגגות עם אורז בר ומשמש מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקינמון, 4 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה; מפזרים על כל התרנגולות ובתוך החללים.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים את התרנגולות על סט מתלה על תבנית אפייה מעוטרת ומקררים, חשופים, לפחות 2 שעות או לילה. בינתיים, להשרות את עלי הענבים במים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענבים
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מביאים את מרק העוף ו 2 כוסות מים לרתיחה בסיר; מוסיפים את תערובת האורז ומבשלים כמו התווית מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
5
מחממים התנור ל 400 מעלות F. להמיס 4 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
6
מוסיפים את שאלוט, שום, זנגביל וכמון ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
ג ' ינג ' ר
כמון
7
הסר מהחום; להוסיף את האורז מבושל, זרעי רימון, פטרוזיליה קצוצה וכוסברה; לזרוק למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימון
מלח ופלפל
אורז מבושל
עלי וגבעולי כוסברה
פטרוזיליה
8
מוסיפים את החלמונים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
9
הפוך את זיגוג: להביא את מיץ תפוזים מולסה רימון לרתיחה במחבת קטנה על חום בינוני. לבשל עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
מיץ תפוזים
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר מן החום מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
11
מלא את החלל של כל תרנגולת עם כ 1/2 כוס של תערובת האורז (להזמין את השאר); לקשור את הרגליים יחד עם חוט. צולים 20 דקות, ואז מברישים עם זיגוג הרימון. המשך צלייה, זיגוג כל 10 דקות, עד מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 165 מעלות f עד 170 מעלות F, 1 שעה עד 1 שעה, 10 דקות. (לסובב את התרנגולות באמצע הבישול; אם העור מקבל כהה מדי, לכסות באופן רופף עם נייר.)
מרכיבים שתצטרך
רימון
זיגוג
אורז
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
חוט מטבח
רדיד אלומיניום
12
בינתיים, לנקז את עלי הענבים ולטפטף יבש. השתמש בחלק מהעלים כדי קו צלחת פאי 9 אינץ'. מילוי עם תערובת אורז שמורות טפטוף עם 2 כפות מים. מכסים עם עלי הענבים הנותרים, הצד המבריק למעלה, ואז מכסים בנייר כסף. (אם אתה לא משתמש עלים ענבים, כפית את האורז לתוך צלחת עוגה, מפזרים מים לכסות בנייר כסף. לאחר שהתרנגולות צלו כ -20 דקות, מעבירים את האורז לתנור ומבשלים עד מחומם דרך, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענבים
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
רדיד אלומיניום
תנור
13
מעבירים את התרנגולות למגש ומוסיפים מעט פטרוזיליה וכוסברה וזרעי רימון. מקלפים את עלי הענבים מהחלק העליון של האורז ומגישים לצד התרנגולות.