תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות קורניש צפון אפריקה. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 80 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, שום, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כדורי בשר צפון אפריקאים, עוף צפון אפריקאי, ו תערובת תיבול צפון אפריקאית.
הוראות
1
באמצעות סכין חדה או סכין קצבים, לפצל כל תרנגולת במורד גבה ולפתוח אותו שטוח, כמו ספר. סדר את התרנגולות, צד העור למעלה, על שני מחבתות קלייה גדולות. לסחוט את הלימונים והתפוזים על התרנגולות, ולאחר מכן למקם את חתיכות לימון סחוט כתום מתחת לתרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
כתום
לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
קליבר
סכין
2
על משטח עבודה, מפזרים את השום עם המלח. באמצעות סכין גדולה, קוצצים ולמרוח אותם יחד כדי ליצור משחה. לגרד את הדבק שום לתוך קערה קטנה, ומערבבים את הפפריקה, כמון, זנגביל, קאיין אופציונלי. בהדרגה מערבבים בשמן כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום
פלפל קאיין טחון
פפריקה
שום
ג ' ינג ' ר
כמון
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סכין
קערה
3
מורחים את הדבק על עור התרנגולות, ולתת להם לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה, במשך 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
4
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור, ומחממים עד 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
צולים את התרנגולות, צולים לעתים קרובות עם טפטוף, עד המיצים לרוץ צהוב כאשר הבשר הוא פירסינג עם מזלג, 50 עד 60 דקות.
פינוטג', שנין בלאן וריזלינג הן בחירות נהדרות לאפריקאי. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. אתה יכול לנסות את פינוטג '"הזאב המצויר". מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.