Cakespy: איך לעשות פופס פשטידת דלעת
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 196 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך סוכר חום, דלעת, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Cakespy: פופס פודינג תוצרת בית, Cakespy: עוגת דלעת בצנצנת, ו Cakespy: פשטידת דלעת בקרום עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, מלח, ותבלינים בקערה קטנה; להפריש.
מקציפים ביצים בקערה גדולה נפרדת.
מערבבים את הדלעת ואת תערובת הסוכר ותבלינים לתוך הקערה עם הביצים מכות ומערבבים היטב, עד בשילוב מלא.
מערבבים בהדרגה את החלב המרוכז הממותק.
הגדר תערובת מילוי העוגה שלך בצד לרגע.
מרדדים את אחד קרום העוגה unbaked על משטח משוריין היטב עד שהוא כ 9 אינץ ' בקוטר, בדיוק כאילו היית אפיית עוגה בגודל מלא.
קמח קל את החלק העליון של הקרום מגולגל, ושימוש חותך עוגיות, חותך ביסקוויט, או אפילו זכוכית הפוכה או צנצנת, לגזור עיגולים או סיבובים רבים ככל שתוכל. אתה יכול לאסוף את השאריות ולגלגל את הבצק הנותר כדי לקבל עוד כמה גזורים. חזור עם המנה השנייה של בצק העוגה שלך.
מניחים חצי עיגול בצק עוגה על שני סדינים עוגיות, ולחץ על מקל סוכריה על מקל לתוך כל אחד מהם, לוודא שזה בערך 3/4 של הדרך על הסיבוב. תמקם את הסיבובים שלך כדי להתאים למקלות הסוכרייה על מקל.
לאחר שלחצת את מקל הסוכריה לתוך הסיבוב, מניחים כפית קטנה של מילוי עוגה במרכז כל סיבוב, משאיר כחצי אינץ ' סביב כדי לאפשר לחיצה על הקרום העליון על הצדדים.
מוסיפים את הקרום העליון: מניחים בעדינות סיבוב שני על גבי הקרום עם כפית של מילוי, ובאמצעות מזלג, לחץ בעדינות על הקוצים בכל רחבי הצדדים כדי להבטיח כי פופס העוגה חתומים וכי המילוי לא ידלוף. אם חלק מהמילוי יוצא בזמן שאתה עושה את זה, זה בסדר. לחץ על המזלג tines על החלק העליון של פופ העוגה פעם או פעמיים כדי לאפשר אוויר לברוח.
אם תרצה, מברשת את החלק העליון של העוגה קופץ עם שטיפת ביצים. אני לא עשיתי את זה, אבל הם יצאו בסדר.
מניחים את העוגה שלך קופץ בתנור ולהפחית את החום ל 177°.
אופים במשך כ 15 דקות, או עד הזהב בקצוות.