קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות35
ציון בריאות0
מגזין

Collard Green זכה בטונות

Collard Green זכה בטונות
Collard גרין וון טון דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 215 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינת שמנת, מלח, כרוב ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. זה עובד טוב כמו מתאבן. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Collard ירוק מטבל ארטישוק, עוטפת ירוקה Collard, ו כרוב ירוק פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, להביא 1 1/2 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף בשר מעושן, תיבול הבית, מלח מתובל, רוטב חם טפטוף של שמן זית. להפחית את החום בינוני ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח מתובלמלח מתובל
רוטב חריףרוטב חריף
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בינתיים, לשטוף כרוב ירוק ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
3
הסר את הגבעול העבה הזורם במורד מרכז הירוקים על ידי החזקת העלה ביד שמאל והפשטת העלה עם יד ימין. מחסנית 6 עד 8 עלים על גבי אחד את השני, להפשיל לחתוך לפרוסות עבות 1/2 עד 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
גלולגלול
4
מניחים ירקות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
תוסיף חמאה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, על 45 דקות עד 1 שעה. כאשר נעשה, לטעום ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
חמאהחמאה
ירוקירוק
6
הסר כרוב ירוק ממרק ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים בגבינת שמנת רכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
8
כדי להרכיב, מניחים כפית של תערובת במרכז עטיפה wonton ולקפל לתוך משולש, לחיצה לאטום. חזור עם עטיפות שנותרו.
9
מחממים כמה סנטימטרים של שמן בוטנים בסיר עמוק כבד עד 350 מעלות f. Fry wontons בקבוצות עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
ניקוז על מגבות נייר. הכי טוב אם יוגש באופן מיידי.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
11
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. את יכולה לנסות את ליאו סטין ויניארד צ ' נין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.