מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם חמאה, פרמג'יאנו-רג' יאנו, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. נסו לזניה אל פורנו, לזניה בולונז, ו בולונז לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור בולונז ראגו: בסיר 6 עד 8 ליטר, כבד תחתית, לחמם את שמן זית וחמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בולונז
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי, השום והזיעה על אש בינונית עד שהירקות שקופים ורכים אך לא שחומים, כ-10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
סלרי
שום
בצל
3
מוסיפים את העגל, החזיר והפנצ ' טה ומערבבים לתוך הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פנצ ' טה
חזיר
עגל
4
מוסיף את הבשר על חום גבוה, ערבוב כדי לשמור על הבשר מלהישאר יחד עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר
5
מוסיפים את רסק העגבניות, החלב והיין ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 1 עד 1 1/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
חלב
יין
1
מערבבים ביצים ותרד. תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את תערובת ביצה ותרד ושמן זית. בעזרת מזלג, היכו יחד את התרד, הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תרד
קמח לכל מטרה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
בסיס
3
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. מחלקים את הבצק ל -3 חלקים שווים ומגלגלים כל אחד להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
פסטה
גלול
עוטף
4
מביאים על 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. תכינו אמבט קרח ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
קרח
ציוד שתשתמש בו
כיריים
5
חותכים את הפסטה לתוך 20 (5 אינץ') ריבועים לרדת לתוך המים הרותחים. לבשל 1 דקה, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
6
לנקז היטב לרענן באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
קרח
7
מסננים על מגבות ומניחים בצד.
8
עבור besciamella: בסיר בינוני, חמאת חום עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיפים קמח ומערבבים עד חלקה. מעל חום בינוני, לבשל עד חום זהוב בהיר, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
10
בינתיים, מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים חלב לתערובת חמאה 1 כוס בכל פעם, שוטפים ברציפות עד חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 30 שניות ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מוסקט
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
12
להרכבה: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. במחבת בראוני, להרכיב את הלזניה, מתחיל עם שכבה של ראגו, קומץ של פרמזן מגורר, שכבה של פסטה, שכבה של בכמל, שכבה של ראגו, קומץ של פרמזן מגורר וכו'. עד כל רוטב ופסטה משמשים עד. השכבה העליונה צריכה להיות פסטה עם bechamel מעליו. למעלה לזניה עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו ואופים בתנור במשך 30 עד 45 דקות, עד הקצוות הם השחמה הרטבים מבעבעים.