קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

Poppyseed Stollen (Mohn Stollen)

Poppyseed Stollen (Mohn Stollen)
Poppyseed Stollen (Mohn Stollen) הכנת המתכון לוקחת כ 25 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו 2 עוגות שמרים עוגה, גרידת לימון, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Stollen, Stollen, ו Stollen.

הוראות

1
קודם תכין את הפונדנט. זה צריך להיות בקירור לילה לפני השימוש. כדי להפוך את הפונדנט, תצטרך לוח שיש או תבנית אפייה ומרית קיזוז לקפל את הממתקים. אם אתם משתמשים בתבנית, שטפו אותה במים, והשאירו כמה טיפות על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
ממיסים את קרם הזפת במים בסיר כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הסוכר ומביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לסובב את המחבת מדי פעם כדי לעזור לפזר את הסוכר. לא מערבבים פעם סירופ סוכר מתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
חום עד 240 מעלות F (115 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור רך כי שטוח כאשר הוסרו מן המים והניח על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מיד לשפוך את הממתקים על תבנית אפייה או לוח שיש ולתת מגניב במשך 10 דקות. השתמש מרית ללוש נמרצות את הממתקים, לקפל אותו על עצמו. ללוש עד שזה מתחיל להיראות מעונן, 5 עד 10 דקות; לאפשר לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
להעביר את הפונדנט לקערה חסינת חום או את החלק העליון של דוד כפול. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
7
כדי להפוך את הספוג, להמיס את השמרים 1 כפית סוכר ב 1/4 כוס חלב בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
8
יוצקים את שארית 1/2 כוס חלב לתוך קערה של מערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
9
מוסיפים 1 כוס קמח ותערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
10
מערבבים עם מזלג לשלב. מכסים את הקערה במגבת ומאפשרים לנוח עד מבעבע, 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
11
מערבבים את 3 כוסות הקמח שנותרו, 1/4 כוס סוכר, מלח, ביצים בטמפרטורת החדר, וגרידת לימון 1 לתוך הספוג. השתמש בוו הבצק כדי לערבב את הבצק על ההגדרה הנמוכה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מערבבים את הבצק במשך כ 5 דקות, מדי פעם מגרד את הבצק מהקרס ומטה את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
13
להגדיל את המהירות בינוני נמוך ולהוסיף את החמאה מרככת 1 כף בכל פעם עד משולב באופן מלא. אפשר לבצק לערבב במשך 5 דקות נוספות, לגרד את הבצק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
14
הוסף את השקדים הקרקע ולהפוך את המיקסר על 1 או 2 פונה, ערבוב רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורנן קלות ומעצבים אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
16
מניחים את הכדור בקערת ערבוב משומנת ומכסים בניילון נצמד ומגבת מטבח ולתת לו לעלות עד הוכפל, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
17
בעוד הבצק עולה, להכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
18
מחממים את החלב בסיר 4 ליטר כבד עד שהוא מתחיל לרתוח; מערבבים בחמאה ובסוכר.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
19
הסר את המחבת מהחום והוסף את הפרגים, 1 1/2 כפיות של גרידת לימון, ואת הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
20
תן לתערובת לעמוד במשך 30 דקות כדי לרכך את הפרגים. כאשר התערובת היא מגניב, להקציף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
21
Punch למטה את הבצק ולגלגל אותו החוצה לתוך 10 1/2-על ידי 16 אינץ ' מלבן.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
אגרוףאגרוף
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
22
מורחים את המילוי באופן שווה על הבצק, ומשאירים שוליים של 1 אינץ ' על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
23
מגלגלים את הבצק לתוך בול עץ, מתחילים עם הצד הארוך, וצובטים את הקצוות יחד כדי ליצור תפר.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
24
מניחים את כיכר הלחם, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה קלף. מכסים אותו בניילון נצמד משומן או במגבת מטבח משוריינת היטב ומאפשרים לו לעלות במשך 30 עד 40 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
25
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
26
אופים את stollen עד חום זהוב על תחתית הכיכר, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
27
תן ללחם להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
28
כדי לזגג את הלחם, מוסיפים את מיץ הלימון לפונדנט.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
אחוז שומןאחוז שומן
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
29
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות עם מרית גומי עד רך ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
30
יוצקים את הפונדנט על stollen ולאפשר לו להתקרר לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות